maanantai 11. helmikuuta 2013

Uudet kujeet


Täällä sitä kuulkaa ollaan, vaikka vähän hiljasempaa on ollutkin :) Lunta tulee ikkunoista ja ovista, vaikka pitäs mun mielestä jo olla niinku sulamssa pois.

Remppa kuitenkin on oikeinkin hyvällä mallilla. Päätin että en tee tästä kirjoittelusta ns. pakkopullaa, mutta koitan ainakin kertaan viikkoa käydä kertomassa ja kirjaamassa kuulumisia. Vaakaan en ole vielä tänään koskenut, vaikka on maanantai, josta on tullut mun vaaka-päivä. Vasta on menossa mukillinen aamukahvia, ja puurolautasellinenkin lämmittää jo masussa mukavasti.

Edelleenkään en ol sortunut mihkään maata kaatavaan. Ainoa mitä olen nyt muutamana päivänä syönyt, on pilkotut kasvikset ja dippi. Olen ajatellut että ainakaan se ei ole niin paha, kuin pussillinen dumleja tai kebabrulla, joita on tullut tässä elämässä ahdettua enemmän kuin riittävästi. Paino on pudonnut siinämäärin että nyt sen alkaa oikeasti huomata vaatteissa. Lähes kaikki mitä kaapista ottaa,suorastaan roikkuu päällä. Oli kyse housista, tai alusvaatteista.- MEE LIKE !!
Kasvoista minulla on aina ensimmäisenä näkynyt tuo painon lähteminen, ja niin se taitaa näkyä nyttenkin,  aika harvoin tulee peiliin katseltua ( koska meillä niitä ei ole kuin yksi vessassa ), niin enpä oikein siis tiedä sanoa.


Saalaattia menee enemmän kuin ennen varmasti vuodessa yhteensä. Meillä oli eilen hääpäivä, ja käytiin ns. "ulkona" syömässä, ja minä söin vain ison kasallisen mitä ihanampia, värikkäämpi'ä ja maistuvampia raasteita ja salaatteja. Ja sain oikein vatsani piukalle. Hyvä mieli. Enmpä olisi ennen moiseen pystynyt, katsellessa kun toiset vieressä syö majoneesilla kuorrutettua riisisalaattia, kermalla kuorrutettuja perunoita, ja kermalla hunnuttua lohta. Mutta ei tehnyt pahaa ollenkaan, ja suorastaan nautein lounaastani :)
Tänään olis tarkoitus taas mennä kauppaan täyttämään omia ruokavarastoja. Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni teen makaroonilaatikkoa tummista makaroneista, ja tasan ensimmäistä kertaa meinasin joukkoon sisällyttää miniporkkanoita ja vihannespussin. Rinnalle suunnittelin salaatteja ja porkkanaraastetta, joten listalla on siis kasa niitä. Viimeksi tehtiin isoihin kulhotiiviöihin valmiiksi, ja lähes viikon ne kesti tuoreina ja hyvinä ja riitti hyvin jokapäivälle. Vielä kun sais miehen innostuun rehuista ;) Sille alkaa jo yhdessä tomaatissa olemaan haastetta. Mutta, hiljaahan se hyvä sieltä tulee..

Mutta kuukausi on täynnä ilman sokereita, karkkeja, mehuja, ja näkyää rasvaa. MEEEEEEE LIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Että eikun vaan jatkamaan..

palaan taas kuulolle.

Ahma kuittaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti