perjantai 1. helmikuuta 2013

Pinna kireellä..


Kyllä. Tänään on pinna äärimmäisen kireellä. Enpä osaa sanoa miksi.. Johtuneeko siitä että lapset lähtevät isälleen, vaiko siitä että tekee mieli jotain tosi rasvasta ja lihottavaa paskaa. Jos suoraan saa sanoa..
Perjantai.. jos tästä päivästä pääsis ylitte ni huomenna varmaan olis taas asteen verran helpompaa.. Illalla täytynee mennä paahtamaan kävelylenkkiä, vaikka kovin jo suunnittelin, että se saa alkaa vasta huomenna. Johonkin on kuitenkin pakko purkaa kireyttä.. Isännän sijasta taidan valita ne lenkkipolut !

Eilen jäi iltapäivä ruokailu väliin kun oli vieraita.. Heti kun joku tulee sekottamaan muuten niin kellontarkan rytmini, niin pam, kaikki sekoaa. Heti tuli väsymys, ja vitutus seurasi hyvänä kakkosena. Joku toki ajattelee tässä kohtaa, että eihän se maailmanloppu ole, mutta olen nyt päättänyt pitää kiinni ruoka-ajoistani, niin kyllä se pienoinen loppu oli. Koitin sitten kuitenkin iltapalaani odotellessa täyttää kalorivajettani dipillä ja makealla paprikalla.. Kyllä se ainakin mielialaa hiukan kohensi.


Olo on kuin karhulla. Hiki puskee niinkuin kävelsisin turkki päällä ja olo on kovinkin möykkymäinen, eikä juurikaan ketterä. Uimaan tekis mieli, joten hankintalistalla on kunnolliset ja sopivat uikkarit! Olis kivaa vaihtelua tuolla loskassa tarpomiseen, vaikka tosin ihoni psoriaksineen saattanee kuitenkin olla toista mieltä. Kokeilla kuitenkin vissiin kannattaa, edelliskerrasta on kuitenkin jo tovi aikaa, joten kloorin vaikutuksesta ihoon ei tiedä.. Mutta muuten ajatus houkuttaa kovinkin.. viileä vesi ja urheilu, TOIMII !!


Tänään alkaa sitten vierottautuminen myös tupakasta.. Sekin on ollut listalla jo pidemmän aikaa, mutta mihinkäs sitää kettu karvoistaan pääsee. Hermo siis saattaa olla kireällä jo siksikin, kun tietää, että ei sopisi alvariinsa rampata parvekkeella. Tottumista, eihän se muuta vaadi. Eikä siitä tupakasta oikeastaan edes ole apua.. kunhan vain on hankkinut itselleen addiktion. Ruoka-tupakka, kahvitupakka, välitupakka, aamutupakka.. No, en ihmeitä odota tapahtuvan yhdessä yössä, mutta ainakin olen tietoinen siitä, että sillekin asialle nyt koitan OIKEASTI tehdä jotain, sen sijaan että vain suunnittelen.

Vaakaan en ole koskenut oikeastaan koko viikolla. Ei huvita.. Vaikka tiedän että olen pysynyt kiltisti kaidalla tiellä, ei huvita pettyä lukemaan juuri nyt viikonlopun kynnyksellä. Joten.. Pilaanpa siis ensiviikon menemällä vaakaan heti aamusta maanantaina :) No ei.. Kunhan vaan muistin, että en juurikaan ole jaksanut moista vekotinta kaivaa tuolta nojatuolin alta. Piilossa, mutta kuitenkin helposti saatavilla. Ei siis " poissa silmistä, poissa mielestä " - tyyliin!

Kaipa sitä tarvitsee nyt vaan astua rohkeasti perjantai- saappaisiin, ja kehitellä jotain mukavaa puuhaa.. Jospa sitä keittelis iltapuuron kaveriks vaikka kaloritonta kiisseliä? <3

Mukavaa viikonloppua, kettu kuittaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti